Συγκρατημένοι φαίνεται ότι είναι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, που έπαθε καρδιακή ανακοπή και νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς». Όπως είπε η σύζυγoς του, Κατερίνα, οι γιατροί συστήνουν υπομονή.

«Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Περιμένω να ακούσω ότι όλο αυτό ήταν ψέμα. Έχω πίστη και υπομονή. Δεν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ. Παρακολουθούν τον Δημήτρη εξειδικευμένοι γιατροί, να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, όποια ιδιότητα και αν έχουν, τον κόσμο όλο που τον αγαπάει. Ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί» ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Είναι ακόμα σε καταστολή»

«Είναι πολύ τυχερός αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Ψάχνω να βρω μια εξήγηση στο μυαλό μου. Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή. Είναι συγκρατημένοι» είπε.

«Έφυγε και γύρισε. Είναι ακόμη σε καταστολή. Σε δύο ημέρες θα κάνουν προσπάθεια ξανά να τον ξυπνήσουν. Τον βλέπω κάθε μέρα για λίγο. Είναι ψυχοφθόρο αλλά περιμένω να ξυπνήσει να φύγουμε μαζί. Στην κόρη μου έχω πει τα πάντα» τόνισε η σύζυγος του τραγουδιστή.

Γεωργιάδης: Έδωσε και δίνει μεγάλη μάχη

Αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του Δήμητρη Κόκοτα εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, που, όπως είπε, ενημέρωνεται διαρκώς από τους γιατρούς για την κατάστασή του.

«Θέλω να ευχηθώ και από την εκπομπή σας περαστικά στον κύριο Κόκοτα. Έχω ενημερωθεί από το νοσοκομείο και ενδιαφέρομαι να μάθω ότι είναι σταθερή η κατάστασή του. Το «Γ. Γεννηματάς» κάνει ότι μπορεί από την πρώτη στιγμή, να ξέρετε έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο κύριος Κόκοτας. Έδωσε και δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του, αλλά είμαι αισιόδοξος» είπε.

«Πιστεύω ότι ο άνθρωπος θα πάει καλά. Αφού ξεπέρασε τα πρώτα πάρα πολύ κρίσιμα 24ωρα, φαίνεται ότι αυτός ο καλός άνθρωπος που τον συμπαθούμε όλοι, ότι θα τα καταφέρει. Τις ευχές μου στην οικογένειά του και πραγματικά κάνουμε ότι ανθρωπίνως μπορούμε» κατέληξε.