Κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Η σύζυγός του και οι φίλοι του ελπίζουν σε ένα θαύμα και προσεύχονται να καλυτερεύσει η υγεία του.

Τα νεότερα στοιχεία

Οι γιατροί έχουν πλέον στα χέρια τους και τις αιματολογικές εξετάσεις του τραγουδιστή. Οπως μετέδωσε το Mega, τα αισιόδοξα νέα είναι ότι τα αποτελέσματα της αξονικής εγκεφάλου είναι καθαρά και η καρδιά του λειτουργεί κανονικά.

«Περιμένουμε να γίνει το θαύμα»

«Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του», ανέφερε η σύζυγός του Κατερίνα.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, κατάφερε να τον δει στο νοσοκομείο, όμως ο ίδιος παραμένει σε καταστολή.

«Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του», είπε για τον σύζυγό της.

Τέλος, ευχαρίστησε το κοινό για τα μηνύματα που έχει δεχτεί και τη στήριξή του στον Δημήτρη Κόκοτα. «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», δήλωσε κλείνοντας.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (28/3) ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώ έκανε πρόβες για το J2US που προβάλλεται στον Alpha.

Στο σημείο έφτασε άμεσα διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του τραγουδιστή.