Το πρωτοσέλιδο της Εστίας που ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έστειλε sms στον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη, καλώντας σε εκεχειρία μετά το δημοσίευμα του Βήματος για το μοντάζ των Τεμπών, διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη θεωρεί το δημοσίευμα προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα, ούτε εστάλη, ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Μαρινάκης θα προβεί στις δέουσες νομικές ενέργειες άμεσα.

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διέψευσε κατηγορηματικά κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας πως ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας και κάνοντας λόγο για πρωτοσέλιδο γεμάτο αισχρά ψεύδη.

«Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών».

Διαψεύδουν όσοι ήταν παρόντες στο δείπνο

Το δημοσίευμα που υπογράφει ο Μανώλης Κοττάκης, ισχυρίζεται ότι και άλλοι καλεσμένοι είδαν το υποτιθέμενο sms, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του One Channel, Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος ήταν παρών στο δείπνο.

«Διαβάζω με έκπληξη για πράγματα που υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου, τα οποία όμως ουδέποτε έχουν συμβεί. Επειδή λοιπόν ήμουν πράγματι παρών, ενημερώνω ότι δεν έχω διαβάσει πιο μεγάλο ψέμα».

Το διαψεύδει και ο εκδότης του iefimerida.gr, Χρήστος Ράπτης, που επίσης ήταν παρών και λέει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Είναι χυδαίο ψεύδος. Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης».