Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, και στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης.

«Πέρασε μια μέρα στην συζήτηση και δεν έχουμε ακούσει κάτι καινούργιο, πρέπει να οδηγηθούμε κάπου σε αυτή τη διαδικασία», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και προσέθεσε πως «άλλα λέει ο κ. Φλωρίδης το πρωί, άλλα το απόγευμα, τα άλλαξε γιατί κατάλαβε ότι αυτό εκθέτει την κυβέρνηση της ΝΔ».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, πριν τοποθετηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, όπου και επιτέθηκε τόσο κατά του ΠαΣοΚ, όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως ο ότι ο ανακριτής για πέντε μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, δεν μπορούσε να ακούσει τις συνομιλίες των εμπλεκομένων λόγω νόμου.

«Όποτε βρεθείτε σε δύσκολη θέση, μιλάτε με τη γλώσσα του Βελόπουλου»

«Μπορείτε να κοροϊδέψετε λίγους για πολύ, αλλά όλους για πάντα δεν μπορείτε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και επανέλαβε πως τα επιχειρήματα της κυβέρνησης περί διαπλοκής του ΠαΣοΚ «είναι γελοία».

«Κάνοντας ζάπινγκ βλέπει κάθε πολίτης στα κανάλια ποιος περνάει την άποψή του. Παντού μια πανίσχυρη προπαγάνδα της ΝΔ», ανέφερε, για να υπογραμμίσει στην παρέμβασή του: «Θα πει ο Μητσοτάκης ότι εγώ είμαι διαπλεκόμενος; Τα δικά σας κίνητρα είναι καθεστωτικά».

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, «όποτε βρεθείτε σε δύσκολη θέση, μιλάτε με τη γλώσσα του Βελόπουλου».