Σε δύο νέες συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών με εγκέφαλο μια 25χρονη προχώρησαν οι Αρχές.

Πρόκειται για δύο άνδρες ημεδαπούς ηλικίας 55 και 36 ετών. Και οι δύο συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν χθες και προχθές (17 και 18 Μαρτίου) τέσσερα άτομα. Μια 25χρονη που φέρεται να είχε κεντρικό λόγο στο κύκλωμα μαστροπείας, μια 21χρονη φίλη της 25χρονης που επίσης είχε ρόλο μαστροπού ανήλικης, ο 25χρονος σύντροφος της 25χρονης που εκτελούσε χρέη μεταφορέα με το αυτοκίνητό του των ανήλικων στα ερωτικά ραντεβού και ένας 54χρονος ταξιτζής που επίσης μετέφερε τις ανήλικες στα ερωτικά ραντεβού.

Επτά κορίτσια θύματα του κυκλώματος

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστός ο τρόπος δράσης του κυκλώματος. Συνολικά επτά κορίτσια είχαν πέσει θύμα του τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Όλα άρχισαν το καλοκαίρι του 2023 όταν η 25χρονη, η οποία φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα, άρχισε να «ψαρεύει» τις ανήλικες. Κατάφερνε να αποκτήσει οικειότητα μαζί τους και δελεάζοντας τα κορίτσια με εύκολο χρήμα μπόρεσε να τις εξωθεί στις πορνεία.

Στο κύκλωμα υπήρχαν τρία άτομα τα οποία είχαν συγκεκριμένους ρόλους. Ο 25χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με την 25χρονη, και ο 54χρονος είχαν το ρόλο του ταξιτζή και μετέφεραν τις κοπέλες στα ξενοδοχεία. Την ίδια ώρα η 21χρονη προήγαγε στην πορνεία μία εκ των ανηλίκων λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.

Τα οφέλη του κυκλώματος

Οι πελάτες επικοινωνούσαν με την 25χρονη η οποία τους έκλεινε τα ραντεβού με τις ανήλικες σε ξενοδοχεία που βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας και στη Γλυφάδα. Για να συνευρεθούν με τις ανήλικες πλήρωναν από 200 μέχρι 400 ευρώ.

Από αυτά, ανάλογα και με την αμοιβή, η 25χρονη έπαιρνε από 50 μέχρι 100 ευρώ. Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις αντί χρημάτων προμήθευε τα θύματα με ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα με κοκαΐνη.

Την ίδια ώρα η 25χρονη φέρεται και η ίδια στο παρελθόν να πραγματοποιούσε και η ίδια ερωτικά ραντεβού