Χαμογελώντας δίπλα στον σύζυγό της σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ, εθεάθη η Κέιτ Μίντλετον.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται υγιής και χαρούμενη κρατώντας μια τσάντα, την ώρα που το ζευγάρι βγαίνει από το κατάστημα και επιστρέφει στο αυτοκίνητό του.

Το ζευγάρι δεν συνοδεύονταν από τα τρία του παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λουί.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει αναβάλει τα βασιλικά της καθήκοντα, λόγω της μακράς ανάρρωσής της μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, με μία μόνο επίσημη φωτογραφία της να έχει δημοσιευτεί εκείνη την περίοδο.

Οι θεωρίες συνομωσίας έχουν «πάρει φωτιά». Οι εικασίες που κυκλοφορούν μέσα από τα social media, αλλά και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν τελειωμό. Ιδιαίτερα μετά τη διαπίστωση ότι η φωτογραφία – που δημοσιεύτηκε για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας – είχε παραποιηθεί χρησιμοποιώντας το Photoshop.

Πότε επιστρέφει στα καθήκοντά της;

Σύμφωνα με τους Sunday Times η επιστροφή της Κέιτ στις δημόσιες υποχρεώσεις αναμένεται από τις 17 Απριλίου και μετά, δηλαδή μετά το τέλος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των Αγγλικανών, ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές δεν αποκλείεται η πιθανότητα να συνοδεύσει την οικογένειά της στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Ουίνδσορ στις 31 Μαρτίου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ φίλος του πριγκιπικού ζεύγους εκτίμησε πως η Κέιτ ενδεχομένως να θελήσει να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που την υποχρέωσε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αλλά όχι με κάποια επίσημη δήλωση.