Με ανάρτησή της η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατήγγειλε ότι κάποιος εν αγνοία της την έκανε μέλος του isyriza. Για αυτό το λόγο ζητά από τον Στέφανο Κασσελάκη να της δώσει πειστικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στην ανάρτησή της: «Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις. Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες».

Φυσικά, όλα αυτά ήρθαν λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της διαδρομής της λίστας των emails των απόδημων και την παραδοχή της Κυβέρνησης.

Κρέτσος: «Κάποιος χρησιμοποίησε το email της»

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο διαχειριστής της πλατφόρμας, Λευτέρης Κρέτσος, επισημαίνοντας πως «η κ. Άννα Ασημακόπουλου δεν είναι μέλος στον iSyriza». Αντιθέτως «κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει». Την προέτρεψε μάλιστα ο πρώην υπουργός «να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της».