Με… προβλεπόμενη κόμμωση και ξύρισμα θα παρουσιαστεί την Παρασκευή στη Θήβα, ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανήρτησε  βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok στο οποίο επισκέπτεται κομμωτήριο, προκειμένου να κουρευτεί  για την στρατιωτική του θητεία, έχοντας μαζί την σκυλίτσα του, Φάρλεϊ για την οποία αναφέρει μάλιστα ότι θα του λείψει πολύ.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όπου μεταξύ άλλων κράτησε σαφείς αποστάσεις από την περίοδο της πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε στα περί συμμετοχής τους στις εταιρείες του εξωτερικού, ενώ διευκρίνισε ότι «δεν θα είμαι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, ούτε θα διεκδικήσω θέση στη Βουλή από το Επικρατείας» διαλύοντας όλα τα σχετικά σενάρια για εμπλοκή του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα και ζήτησε από την κομμώτρια να του κόψει τα μαλλιά «σύριζα».

Από την διαδικασία δεν έλειψε φυσικά και ένα βαθύ ξύρισμα με φαλτσέτα -το οποίο ίσως χρειαστεί να επαναλάβει και την Παρασκευή- προκειμένου να φορέσει τα χακί αύριο Παρασκευή (14/3).

Στο τέλος και ένεκα των συνθηκών, ακούστηκε και το τραγούδι «είμαι φίνο φανταράκι», με τον Στέφανο Κασσελάκη να απολαμβάνει το νέο του «look».

Σημειώνεται πως αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) στη Σπάρτη – τελικώς η κατάταξή του θα γίνει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στην Θήβα, όπου αναμένεται να μπει στο στρατόπεδο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής.

@skasselakis48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis