Τέσσερις επεμβάσεις, περιλαμβανομένης και μιας διπλής μαστεκτομής, έκανε τους τελευταίους 10 μήνες η ηθοποιός Olivia Munn, που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πέρσι, όπως ανακοίνωσε στα social media σήμερα (13/3).

«Ελπίζω ότι με το να το μοιραστώ θα βοηθήσει άλλους να παρηγορηθούν, να βρουν στήριξη στο δικό τους ταξίδι» ανέφερε στην ανάρτησή της στο Instagran η 43χρονη ηθοποιός, ποστάροντας μία φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η Munn διαγνώστηκε με καρκίνο δύο μήνες μετά από ένα τεστ που έκανε τον Φεβρουάριο του 2023 για καρκινικά γονίδια. Τότε το τεστ ήταν αρνητικό. Εξήντα μέρες μετά ήρθε η διάγνωση.

«Τους τελευταίους δέκα μήνες έκανα τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, πέρασα τόσες πολλές ημέρες στο κρεβάτι που δεν μπορώ καν να τις μετρήσω και έμαθα περισσότερα για τον καρκίνο, τη θεραπεία του καρκίνου και τις ορμόνες από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Παραδόξως, έχω κλάψει μόνο δύο φορές» ανέφερε.

Η Munn βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ την Κυριακή με τον σύντροφό της John Mulaney. «Έχω την τάση να αφήνω τους ανθρώπους να με βλέπουν όταν έχω ενέργεια, όταν μπορώ να ντυθώ και να βγω από το σπίτι, όταν μπορώ να πάω το αγοράκι μου στο πάρκο. Κράτησα τη διάγνωση και την ανησυχία και την ανάρρωση και τα παυσίπονα και τις χάρτινες ρόμπες ιδιωτικές. Έπρεπε να πάρω μια ανάσα και να ξεπεράσω κάποια από τα πιο δύσκολα σημεία πριν τα μοιραστώ» είπε.