Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 52χρονος στη Θεσσαλονίκη που έστειλε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφό του σε τρίτο άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr το τρίτο άτομο είναι ο νυν σύντροφος της 39χρονης.

Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτή την αποστολή αλλά φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες της 39χρονης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο υπήρχε το οπτικό υλικό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Μετά από τις άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες 02-03-2024, 52χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, περί αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας και άλλων διατάξεων και για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος 39χρονης ημεδαπής.

Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, ο προαναφερόμενος άνδρας (πρώην σύντροφος), απέστειλε σε τρίτο άτομο φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονιζόταν η παθούσα, ενώ παράλληλα ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο οπτικό υλικό.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».