Τις απαντήσεις που ζήτησε επιμόνως η κυβέρνηση, αλλά και αντιπολιτευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Χρήστος Σπίρτζης, για τα αστακοκάραβα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι από την εν λόγω εταιρία «έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023» και κατηγόρησε αφενός τον Κυριάκο Μητσοτάκη «των πλαστών πόθεν έσχες» αφετέρου «το ρεπορτάζ του Μαξίμου» για μερική πληροφόρηση επί του θέματος, καθώς «ανακάλυψε μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών».

Κατά τον κ. Κασσελάκη όλη αυτή η λάσπη που δέχεται εξαπολύεται επειδή «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι». Γι’ αυτό και κάλεσε όσους πιστεύουν στον «ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής» και στην «Ελλάδα της νέας εποχής» να κυκλώσουν συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η αρχή θα γίνει στην Τεχνόπολη απόψε στις 19:00, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει «τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολογία και λιγότερη ακρίβεια».

Θα ακολουθήσει την ερχόμενη Πέμπτη (14/3) στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού η παρουσίαση του ευρωπρογράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «για να πάρει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει σε μια Ευρώπη της Προόδου».

Ενημέρωσε ακόμη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «την Κυριακή 17 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για όσους από εσάς θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και να συμμετάσχετε σε αυτήν την πρωτόγνωρη εσωκομματική γιορτή δημοκρατίας».

Όπως μάλιστα υπογράμμισε, ο ίδιος διαβάζει προσωπικά τα «εκατοντάδες βιογραφικά από πολύ αξιόλογους ανθρώπους» που έχει λάβει, μια διαδικασία που θα συνεχίσει να κάνει «ακόμα και τη λίγη ώρα που προβλέπεται για ξεκούραση μέσα στο στρατόπεδο» αφότου δηλαδή παρουσιαστεί για να εκπληρώσει τη σύντομη στρατιωτική θητεία του.

«Δε χάνουμε ούτε λεπτό. Είμαστε παντού. Είμαστε δίπλα σας», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΝΔ: Ποιος έχει δανείσει τον ΣΥΡΙΖΑ;

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ πως εδώ κι ένα χρόνο έχει αποχωρήσει από την εν λόγω εταιρία, εκ της Πειραιώς επισημάνθηκε ότι «οι παλινωδίες του κ. Κασσελάκη γύρω από τις εταιρίες που κατέχει στο εξωτερικό, έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας».

Δεδομένου πως «1η Μαρτίου ο κ. Κασσελάκης δηλώνει δημόσια: ‘Έχω ακόμα μερίσματα, χωρίς να είμαι στη διοίκηση’» και σήμερα «ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει: ‘Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10/3/2023’» από τη Νέα Δημοκρατία διερωτήθηκαν «τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τι αλήθεια ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρίες που διαθέτει στο εξωτερικό; Αφού, όπως λέει, έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ;».