Έντεκα χρόνια φρίκης έζησε μια 25χρονη -σήμερα- κοπέλα στην Αίγινα από τον 36χρονο πατριό της που τη βίαζε από τα 14 της. Αρχικά τη θώπευε και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της, όμως όταν έκλεισε τα 18 της χρόνια άρχισε να τη βιάζει.

Η κοπέλα αποφάσισε να απαλλαγεί από το χρόνιο μαρτύριο που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του μικρού διαμερίσματος της Αίγινας στις 5 Μαρτίου. Λίγες ώρες πριν ο πατριός την είχε βιάσει για μία ακόμα φορά.

Όπως αποκάλυψε στην Αστυνομία το θύμα ο δράστης βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του, αν μιλούσε σε κάποιον.

Όπως καταγγέλλει η 25χρονη σε κάθε σεξουαλική κακοποίηση ο 36χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ κάποιες φορές της έδινε χρήματα ή δώρα προκειμένου να εξαγοράζει τη σιωπή της. Σημειώνεται πως η μητέρα του κοριτσιού, γνώριζε πως ο σύντροφός της κάνει χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά δεν ήξερε όσα έκανε στην κόρη της.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών. Τη σύλληψή του έκαναν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Επιπλέον συνελήφθη και η μητέρα του θύματος, που ζούσε με τον κατηγορούμενο και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

«Είχε γίνει ρουτίνα»

Η 25χρονη οδηγήθηκε σε ψυχολόγο, όπου επανέλαβε τις καταγγελίες, ενώ ενημερώθηκε και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά όπου οδηγήθηκε για ιατροδικαστική εξέταση.

«Ο πατριός, τα ψιλοπειράγματα τα έκανε στην ηλικία 15 – 16 χρόνων. Το είχε σταματήσει γιατί το είχα πει σε δύο άτομα. Η μητέρα μου του είχε φωνάξει και είχαν τσακωθεί, αλλά την παρακάλαγε και της έλεγε συγγνώμη» είπε η 25χρονη. «

Μου έλεγε «τα έχω για προσωπική χρήση, θα τα σβήσω, μην αγχώνεσαι’, αλλά με απειλούσε με αυτά τα βίντεο. Μετά από κάποια χρόνια είχε γίνει και ρουτίνα αυτό το πράγμα δηλαδή κατέβαινε, έκανε ό,τι έκανε και έφευγε. Η μαμά μου είναι ένας πολύ βασανισμένος άνθρωπος. Φοβόμουν μην την πληγώσω γιατί την αγαπώ, δε θέλω να πάθει κακό» ανέφερε για τα ναρκωτικά.