Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη σύλληψη ενός 36χρονου Αλβανού υπηκόου στην Αίγινα. Ο άνδρας κατηγορείται για βιασμό της θετής του κόρης η οποία σήμερα είναι 25 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος φέρεται να ασελγούσε από το 2013 όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη. Την ίδια ώρα οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα για τη φρίκη που ζούσε η κοπέλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη ήταν 14χρονών με τον πατριό της να ασελγεί πάνω της. Μάλιστα, κατέγραφε τις αρρωστημένες του πράξεις και με τα βίντεο απειλούσε την κοπέλα πως εάν μιλούσε θα τα ανέβαζε στο διαδίκτυο.

Η κοπέλα παράλληλα κατήγγειλε πως μετά από κάθε βιασμό της ο 36χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης ο 36χρονος βίασε για μία ακόμα φορά την κοπέλα η οποία αποφάσισε να μιλήσει. Έτσι επικοινώνησε με μία κοινωνική λειτουργό και της ανέφερε τις ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι της.

Μετέπειτα μαζί με τον σύντροφό της προχώρησε σε καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία η οποία συνέλαβε τόσο τον 36χρονο όσο και την μητέρα της κοπέλας. Ο πρώτος κατηγορείται βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα η 50χρονη κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.