Θετικά είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς ο γνωστός αθλητικογράφος ξύπνησε από την καταστολή, έπειτα 17 ημέρες σε τεχνητό κώμα, μετά την φωτιά στο σπίτι του.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η σύζυγός του, χωρίς σημάδια βελτίωσης.Ο 83χρονος παραμένει στη ΜΕΘ με τραχειοστομία και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανώλης Μαυρομμάτης φαίνεται πως έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι πλήρως συνεννοήσιμος, όμως, δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της τραχειοστομίας.

Τι συνέβη

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.