Toν δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά το τέλος της απολογίας του ένας 44χρονος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε συλληφθεί και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη για εμπλοκή σε υπόθεση ομάδας Σέρβων εκτελεστών που πρόσφατα εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ο ρόλος που αποδίδεται στον κατηγορούμενο είναι η φύλαξη και μεταφορά του οπλισμού που χρησιμοποιήθηκε σε πράξεις ανθρωποκτονιών, καθώς και η συνδρομή μελών της οργάνωσης για να καταφέρουν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του πως μετέφερε ένα αυτοκίνητο από την Αθήνα στην Κέρκυρα χωρίς όμως να γνωρίζει τι περιείχε, ούτε και τον σκοπό της μεταφοράς του. Από την άλλη για το κινητό που φέρεται να είχε στην κατοχή του ανέφερε πως δεν ήταν ο αποκλειστικός κάτοχος.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή έχουν ασκηθεί βαρύτατες ποινικές διώξεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, που αφορούν μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ένταξης, συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της ηθικής αυτουργίας και της συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της διακεκριμένης οπλοκατοχής.