Διευθύνων σύμβουλος στην Ανώνυμη Εταιρεία που διαχειρίζεται τον Εθνικό Κήπο του Δήμου Αθηναίων, αναλαμβάνει ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας.

Ο διορισμός του έγινε με απόφαση Χάρη Δούκα και συζητούνταν εδώ και δύο μήνες. Ο Ανδρέας Παπανδρέου junior, ανέλαβε καθήκοντα πριν από 15 ημέρες.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία του δήμου Αθηναίων έχει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.» και σκοπός της «είναι η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου junior

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι 42 ετών, εγγονός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ,  είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου και μέχρι τον διορισμό του στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου, ζούσε και δούλευε στην Κρήτη.

Εκεί, άρχισε να ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον διδάσκει μελισσοβελονισμό.

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου ανέλαβε καθήκοντα πριν 15 μέρες

Ο Γιώργος Παπανδρέου με τον γιο του, Ανδρέα

Ο μελισσοβελονισμός είναι βελονισμός που γίνεται με με κεντριά μελισσών σε αρθρώσεις του σώματος, πρακτική που βελτιώνει, μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενεργοποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό. Παράλληλα σε ενοικιαζόμενα κτήματα καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα, ενώ, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.

Για κάποιο διάστημα εργάστηκε στην εταιρεία Apivita, ενώ διετέλεσε για λίγο καιρό διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Από το 2014 ήταν ζευγάρι με την βολλεϊμπολίστρια Πωλίνα Πατραμάνη και το 2019 απέκτησαν ένα κοριτσάκι ενώ λίγο αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι αντιδράσεις στο X (πρώην Twitter)

Εντονες είναι οι αντιδράσεις για την απόφαση του νέου δημάρχου.