Τι θέλουμε για τον Μάρτιο; Αρώματα και γεύσεις, βγαλέμενες από το Τριώδιο, κεντημένες με όλες τις υπέροχες παραδόσεις που τις ακολουθούν στο 5ο τεύχος «Ελληνική Κουζίνα» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου με το «Βήμα».

65 συνταγές που αγαπήσαμε, δοκιμάσαμε, ξεχωρίσαμε, πρωταγωνιστούν και μας πλημμυρίζουν με όλα τα ανοιξιάτικα vibes που χρειαζόμαστε. Από προτάσεις για να στρώσετε το πιο νόστιμο σαρακοστιανό τραπέζι, ιδέες για να κάνετε το πιο γευστικό πικ-νικ της Καθαράς Δευτέρας με την οικογένεια και τους φίλους σας, συμβουλές για να τσικνίσετε με τον καλύτερο τρόπο στο σπίτι σας, εμπνεύσεις για να φτιάξετε έναν πειραγμένο δημιουργικά μπακαλιάρο ή μια ανανεωμένη σε υλικά ταραμοσαλάτα, μέχρι συνταγές για τα μαγικά γλυκά της Τυρινής.

Και επειδή υπάρχει πάντα χώρος για ακόμα περισσότερα, σερβίρουμε δίπλα τα κατάλληλα κρασιά για τη Σαρακοστή, βάζουμε στο τραπέζι των γευσιγνωσιών το χαλβά του μπακάλη και γυρνάμε τα ζαχαροπλαστεία για να εντοπίσουμε τα πιο ακαταμάχητα σιροπιαστά.

Στεκόμαστε στη γιορτή της γυναίκας και μιλάμε με γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί στο χώρο της εστίασης, ενώ εκείνες μοιράζονται μαζί μας μυστικά και αγαπημένες συνταγές.

Και αν δεν χορτάσατε ακόμα, κρατήστε ένα μέρος από την όρεξή σας και ελάτε μαζί μας σε μια κοντινή εξόρμηση στη Χαλκίδα ή σε μια πιο μακρινή, στην πλούσια γαστρονομικά Δράμα.

Διαβάστε, μαγειρέψτε, δοκιμάστε και ταξιδέψτε με την ψυχή σας!