Και τηλεφωνικά μέσα από την φυλακή φέρεται να είχε απειλήσει την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης ο 36χρονος που κατηγορείται για την αποστολή του δέματος-βόμβας.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων του «Βήματος» και των Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με την υπόθεση της Αντιτρομοκρατικής που κατέληξε σε δέκα συλλήψεις κατόπιν μεγάλης επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, η δικογραφία της υπόθεσης αναφέρει ότι λίγες μέρες νωρίτερα πριν την αποστολή του δέματος, τηλεφωνούσε στο γραφείο της προέδρου των Εφετών και απειλούσε ζητώντας εξηγήσεις γιατί δεν έχει γίνει συγχώνευση των ποινών του .

Από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής

Επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, καθώς τα τηλεφωνήματα έγιναν από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής όπου κρατείτο ο 36χρονος.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ, σε σημειωματάριο του 36χρονου βρέθηκαν τα ονόματα τεσσάρων εισαγγελέων και ενός αστυνομικού διευθυντή που είχαν χειριστεί υποθέσεις του.

Όσον αφορά τους δύο πυροτεχνουργούς, που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης» ο ένας είχε κατηγορηθεί και εμπλακεί το όνομά του σε μία παλαιότερη βομβιστική επίθεση και πάλι σε βάρος δικαστή, αλλά δεν είχε υπάρξει δικαστική έρευνα σε αυτή την υπόθεση.

Ακόμα στον πυροτεχνουργό της πολεμικής αεροπορίας βρέθηκε στο κινητό του μία διαγραμμένη φωτογραφία του εκρηκτικού μηχανισμού που είχε κατασκευάσει ο ίδιος και πρόκειται για το δέμα που στάλθηκε στην πρόεδρο των εφετών Θεσσαλονίκης.