Μεγάλη έρευνα πραγματοποιεί από το πρωί της Τρίτης (27/02) η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον οκτώ άτομα έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, ενώ οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στα σπίτια τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο όπως όλα δείχνουν εμπλέκονται με την βομβιστική επίθεση η οποία σημειώθηκε στα Άνω Πετράλωνα στα τέλη Ιανουαρίου.

Τα οκτώ άτομα που έχουν προσαχθεί ανήκουν στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ έρευνες γίνονται και σε πρόσωπα που βρίσκονται ήδη μέσα σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στους οκτώ προσαχθέντες και σε άτομα που βρίσκονται στις φυλακές για να οργανωθούν αυτές οι επιθέσεις.

Τι είχε συμβεί στα Πετράλωνα

Υπενθυμίζουμε ότι στις 25 Ιανουαρίου, περίπου στις 03.30, είχε σημειωθεί έκρηξη με αποτέλεσμα να σημειωθούν υλικές ζημιές σε πλαϊνή είσοδο της τράπεζας, σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στα τζαμαρίες κοντινών σπιτιών.

Τρεις ημέρες μετά την έκρηξη η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Συμπραξη Εκδίκησης» είχε αναλάβει την ευθύνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομα που ευθύνονται και για άλλες επιθέσεις στην Αττική.