Όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα. Το θύμα φαίνεται ότι δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τον δράστη. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε κάνει αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του.

Μάλιστα, πριν από τη δολοφονία το Σάββατο οι δύο άνδρες φέρονται να λογομάχησαν. Ο 57χρονος κατέβηκε για να πάει να πάρει την κόρη του και στην αυλή του σπιτιού συναντήθηκε με τον δράστη. Οι δυο τους είχαν έντονο καυγά και στη συνέχεια αποχώρησε για να πάει να πάρει την ανήλικη κόρη του.

Ο 69χρονος τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στα μάτια του κοριτσιού τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Η μαρτυρία που πρόδωσε την σύζυγο του 69χρονου

Την ίδια ώρα οι Αρχές συνέλαβαν και την πεθερά του θύματος στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη και στη σύζυγο του για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί φαίνεται ότι οδηγήθηκαν στη συγκεκριμένη σύλληψη μετά από καταγγελία.

Η σύζυγος του δράστη φέρεται να παρότρυνε τον άνδρα της να πυροβολήσει τον 57χρονο. Μπορεί η σύζυγος του 69χρονου να μην ήταν μπροστά στο σκηνικό, ωστόσο φέρεται να φώναζε στον σύζυγό της να προχωρήσει στη δολοφονία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός, χτες το απόγευμα ο γαμπρός του, ο οποίος ήταν γιατρός σε νοσοκομείο, τον παρακάλεσε να μείνει λίγο με τα δύο από τα παιδιά του, γιατί πήγαινε να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα.

Στο ισόγειο, όμως, υπήρξε πάλι κάποια φιλονικία με τον πεθερό και ύστερα συνέχισε για να πάει να πάρει το παιδί.

Όταν επέστρεφε στο σπίτι όμως, ο 69χρονος τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στα μάτια του κοριτσιού τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε με τα πόδια και την καραμπίνα στα χέρια και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να παραδοθεί.

Στο δρόμο όμως τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν. Είχαν ειδοποιηθεί από τον γιο του δράστη, ο οποίος μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε και βρήκε τον άνδρα της αδελφής του νεκρό και το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ.

Όπως δήλωσε ο γιος του δράστη, οι γονείς του είχαν εμμονή ότι η αδελφή του δεν περνούσε καλά με το θύμα, κάτι όμως που δεν ήταν αλήθεια, αλλά αντίθετα το ζευγάρι είχε μια αρμονική σχέση χωρίς καυγάδες και προστριβές.