Στο Vita Μαρτίου βάζουμε μπροστά την περιέργεια και την αναζήτηση και μοιραζόμαστε τη νέα γνώση και πληροφορία για ζητήματα που οι περισσότεροι συναντάμε καθημερινά μπροστά μας.

Ο ύπνος  είναι ένα από τα θέματα που μας απασχόλησε αυτό το μήνα.  Κοιμόμαστε καλά;  Πόσες ώρες είναι αρκετές;  Τι μας κρατάει ξύπνιους; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τις αϋπνίες;  Πότε ο κακός και λίγος ύπνος βλάπτει την υγεία μας; Χάρη στην τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας, έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα, ερχόμενοι σε κόντρα με τους βιορυθμούς του σώματός μας, που εδώ και χιλιάδες χρόνια ρυθμίζονται με βάση τις εναλλαγές του φωτός.

Τι να κάνουμε λοιπόν για να ξαναβρούμε τον ύπνο μας; Οι απαντήσεις αυτό μήνα στο Vita.

Ο χρόνος που και αυτός ποτέ δεν φτάνει είναι κάτι που επίσης μας απασχολεί. Όλοι νιώθουμε, κατά καιρούς, ή και πιο συχνά ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος μες την ημέρα. Στην πραγματικότητα υπάρχει περισσότερος απ’ ό,τι νομίζουμε-απλώς πρέπει να οργανωθούμε. Οι καλύτερες συμβουλές στο Vita.

Το νέο τεύχος του Vita όμως έχει και άλλα. Ξεφυλλίζοντάς το:

  • Θα βρείτε 20 μυστικά για να είστε κινητικά πιο δραστήριοι και να αντιστρέψετε τις επιπτώσεις της καθιστικής ζωής στην υγεία σας
  • Θα ανακαλύψετε αν η ηλικία της καρδιάς σας συμβαδίζει με την ηλικία σας και όλα εκείνα που θα τη διατηρήσουν νέα και δυνατή.
  • Θα ενημερωθείτε για όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει η στοματική φροντίδα
  • Θα διαβάσετε ότι το botox δεν είναι μόνο για τις ρυτίδες
  • Θα μάθετε για τα υπερ και τα κατά της Διαλειμματικής Νηστείας
  • Θα δείτε πώς η Βιταμίνη C βοηθά και την επιδερμίδα
  • Θα κάνετε ασκήσεις που θα ανακουφίσουν τη μέση σας

Και φυσικά θα διαβάσετε συνεντεύξεις με πρόσωπα αγαπημένα που έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί μας

-Στο εξώφυλλό μας η Κοραλία Καράντη. Μην χάσετε την αποκαλυπτική της συνέντευξη.

– Ο Γιώργος Χαρνιώτης μιλάει στο Vita για όσα του έμαθε η ζωή μέχρι τώρα, ο γιος του, η ψυχοθεραπεία και το σώμα του.

– Η Ταμίλλα Κουλίεβα μοιράζεται μαζί μας στιγμές από το παρελθόν και το παρόν της, αλλά και τις επιθυμίες της για το μέλλον.