Οι εξελίξεις σχετικά με την οικογένεια παλαιοχριστιανών που ζούσε στην Ορεινή Κορινθία συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας τα παιδιά της οικογένειας επέστρεψαν στο αυτοσχέδιο παράπηγμα που διέμεναν και μάλιστα μίλησαν στο Mega.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει τεστ DNA ώστε να ξεκαθαρίσει η πατρότητά τους και ειδικά του μωρού που θα φέρει στον κόσμο η μεγάλη κόρη της οικογένειας. Αυτό θα συμβεί για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αιμομιξίας.

«Για το αν είναι δικά του τα παιδιά θα γίνει εξέταση DNA, γιατί ένα μωρό κυοφορείται και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Δεν απαντάει η γυναίκα για την πατρότητα του παιδιού. Ο “πατριάρχης” λέει πως ζουν στα πρότυπα των Άμις, ή των ρωσικών προτύπων των “παλαιοχριστιανών” της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας» σημειώνει ο συνδικαλιστής αστυνομικός Μπαλάσκας.

Το απόγευμα της Δευτέρας μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ξεκαθάρισε: «Τα αδικήματα του πατέρα δεν είναι ικανά για να διατηρήσουν την κράτηση». Αναφορικά με την δήλωση του Γιώργου Καλλιακμάνη που προκάλεσε αίσθηση το πρωί, όπου ζήτησε να γίνει έρευνα για αιμομιξία σχολίασε ο δικηγόρος ότι «η φαντασία του οργιάζει» και τόνισε ότι δεν υπάρχει αιμομιξία.

Πήγε στο νοσοκομείο ο πατέρας

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος κρατείται από τις Αρχές μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, μεταφέρθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Έτσι, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκεί του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ωστόσο οι γιατροί δεν βρήκαν κάτι και επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και το πρωί της Τετάρτης όταν είναι προγραμματισμένη η απολογία του.