Αποτροπιασμό προκαλεί το φριχτό έγκλημα που έγινε στα Τρίκαλα, όπου ο 46χρονος γιος αποκεφάλισε τον 70χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο δράστης έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του, προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια και επιχείρησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, το έγκλημα δεν το διέπραξε την Κυριακή, αλλά τουλάχιστον πριν από δύο μέρες, μέσα στην οικογενειακή βιοτεχνία στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα. Μάλιστα όταν ειδοποίησε τις Αρχές για τη δολοφονία ανέφερε πως λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για ψυχιατρικούς λόγους.

Ο 46χρονος, που ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο, συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μόνιμα στην βιοτεχνία στα Τρίκαλα.

Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από το ιατροδικαστικό πόρισμα για την ημέρα τέλεσης της πατροκτονίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του δράστη, ενδέχεται η μεταφορά του απο το Νοσοκομείο Τρικάλων, σε νοσοκομείο της Λάρισας.