Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από φονικό που σημειώθηκε σε βιοτεχνία της πόλης. Ο 46χρονος που σκότωσε και αποκεφάλισε τον πατέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο καθομολογία δράστης όταν ειδοποίησε τις Αρχές για τη δολοφονία ανέφερε πως λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για ψυχιατρικούς λόγους. Την ίδια ώρα τα τραύματα που φέρει μαρτυρούν ότι προηγήθηκε πάλη ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του.

Ο λόγος για τον οποίο διαπληκτίστηκαν παραμένει άγνωστος, όπως και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πριν πόσο καιρό δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας. Δεδομένα ο φόνος δεν έγινε την Κυριακή και περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση να δώσει απαντήσεις.

Κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ

Ο 46χρονος ήταν εκείνος που σήμερα το πρωί κάλεσε το ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού φέρει τραύμα στον αυχένα. Αμέσως μετά κάλεσε και την αστυνομία. Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η δολοφονία να έγινε την Παρασκευή.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι ακόμα σίγουρος. Φυσικά, αυτό το σενάριο σημαίνει ότι ο δράστης είναι τραυματισμένος και εκείνος από την Παρασκευή και αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια για το τραύμα του.