Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Ηλία Κουκουλάρη, που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο στο μακελειό της Γλυφάδας.

Στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαλάτσι, αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον καπετάνιο, ένα από τα τρία θύματα του 76χρονου Αιγύπτιου.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο καπετάνιος κατάφερε να αποσπάσει την καραμπίνα από τον Αιγύπτιο, και τότε ο δράστης πήρε το περίστροφό του και τον πυροβόλησε πισώπλατα.

Ο Αιγύπτιος δράστης σκότωσε την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέζη και τον Αντώνη Βλασσάκη, καθώς και τον καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μπροστά και να σώσει τους εργαζόμενους.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και οι 3 κόρες του

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, οι τρεις κόρες του και τα πέντε εγγόνια του που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπός τους έφυγε με αυτόν τον τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Οι τρεις κόρες του, συντετριμμένες, αδυνατούν να πιστέψουν ότι κάποιος αφαίρεσε τόσες ζωές χωρίς δισταγμό. Μέσα σε μια στιγμή η ζωή τους ανατράπηκε και ο αγαπημένος τους πατέρας δεν είναι πλέον μαζί τους.

«Ήταν ένας άγγελος, όλοι ξέρουν τι άνθρωπος ήταν ο σύζυγός μου, έχασα τον άγγελό μου», είπε η σύζυγός του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Star.

Στεφάνι με λευκά τριαντάφυλλα έστειλε η οικογένεια Καρνέση, το οποίο έγραφε: «Στον αγαπημένο μας Ηλία, όλη η οικογένεια Καρνέση».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα σε κοινή δήλωση προχώρησαν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση απευθύνοντας έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.

Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

Δέσποινα Καρνέση»