Έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους απευθύνουν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση με κοινή δήλωσή τους, ύστερα από την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα τη Δευτέρα, την ώρα που νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.

Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

Δέσποινα Καρνέση»

Απαντήσεις από το κινητό του δράστη

Μεθοδικές φαίνεται πως ήταν οι κινήσεις του 76χρονου Αιγύπτιου αναφορικά με την εκτέλεση των τριών στελεχών στην Γλυφάδα.

Τα πάντα, όπως εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. θα φανούν από το τι θα δείξει το κινητό του δράστη και τα άτομα με τα οποία συνομίλησε την τελευταία φορά.

Υπάρχουν τα ιδιόχειρα σημειώματα ενός διοικητικού συμβουλίου που έκαναν στην εταιρεία με την συμμετοχή του Προκόπη Καρνέση, των δυο γυναικών και του Σπύρου Καρνέση.

Στα εν λόγω σημειώματα φαίνεται το πόσο «σκληρά» ήταν τα πράγματα στην εταιρεία και υπήρχε ο όρος του ότι εάν κάποιος αποχωρήσει από την εταιρεία ή «φύγει» από τη ζωή, οι «κληρονόμοι», τα παιδιά τους δηλαδή, δεν έχουν δικαιώματα πάνω στην εταιρεία και δεν μπορούν να την κληρονομήσουν.

Βίντεο ντοκουμέντο του Αιγύπτιου

Ένα ντοκουμέντο με τον 76χρονο αιγύπτιο δράστη του τριπλού φονικού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ήταν καλοκαίρι του 2022 και ο τότε πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, είχε έρθει στην Ελλάδα μία ακόμα φορά.

Πήρε ένα σκάφος και, όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο του Mega, ο Αιγύπτιος πήγε εφόδια από τη βίλα στους Πεταλιούς με τη βάρκα στο σκάφος του Μπόρις Τζόνσον.