Άγρια ξυλοκοπήθηκε ένας 18χρονος την ώρα του διαλείμματος από περίπου 15 συμμαθητές του στον διάδρομο σχολείου στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Ο γιος μου πέρασε μπροστά από εκείνη την παρέα. Τον έσπρωξε ο ένας εσκεμμένα. Ο γιος μου ζήτησε τον λόγο, πιάστηκαν στα χέρια κι από εκεί και πέρα έπεσαν όλοι πάνω του» είπε η μητέρα του μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega.

«Ο γιος μου είναι σοκαρισμένος. Πονάει πολύ στο κεφάλι, γιατί έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και πονάει στα πλευρά. Το περιστατικό έγινε στο διάδρομο του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος. Εκ των υστέρων έμαθα ότι υπήρχαν δύο καθηγητές. Ο ένας τραβούσε το παιδί που είχε κεφαλοκλείδωμα τον γιο μου κι ο άλλος έτρεξε να τους χωρίσει. Γύρω στα 15 παιδιά έπεσαν πάνω του» είπε.

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου να τονίζει πως όταν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός μαθητή το σχολείο θα πρέπει να απευθύνεται στις αστυνομικές αρχές.