Στιγμές που δεν θα ξεχάσουν σύντομα έζησαν οι υπάλληλοι της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, στην οποία εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας ένας Αιγύπτιος. Ο 70χρονος σκόρπισε τον θάνατο αφού σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μία εργαζόμενη στην εταιρεία μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε αρχικά: «Ήμασταν στα γραφεία μας. Δουλεύαμε κανονικά. Ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ ήμουν στον πρώτο και αυτό έγινε στον δεύτερο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο στην καταγωγή,  ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό».

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν από εμάς μόνο τα αφεντικά. Χτύπησε στοχευμένα αυτούς».

Σε ό,τι αφορά το όπλο του δράστη επεσήμανε ότι είχε δύο. «Κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Εγώ τον είδα λίγο γιατί φοβόμουν. Καραμπίνα κρατούσε, αλλά απ’ ότι μου είπαν τα παιδιά έβγαλε και ένα revolver» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το πώς έζησε εκείνη όσα συνέβησαν δήλωσε: «Εγώ δεν έκανα τίποτα. Ήμουν κάτω από το γραφείο μου και περίμενα να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Μετά μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν έξω. Δεν είδα κάτι άλλο».

Ένας άλλος μάρτυρας ανέφερε: «Εγώ ήμουν στο ισόγειο. Ότι έγινε έγινε στους πάνω ορόφους. Δεν έχω εικόνα. Τους πυροβολισμούς τους άκουσα. Άκουσα τους δύο πρώτους και κατέβαιναν και μου είπαν ότι είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί. Έτρεξα στον κήπο και βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ».

Για το εάν πρόλαβε να δει τον δράστη είπε: «Είδα το αυτοκίνητο που κατέβαινε τη ράμπα. Ήμασταν χρόνια εδώ και γνώριζα το αυτοκίνητο».

Τέλος αναφερόμενο στον δράστη δήλωσε: «Ναι, δούλευε χρόνια. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος. Δεν ξέρω αν απολύθηκε».