Η Βασίλισσα Καμίλα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι ο Βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο. Συγκεκριμένα, πήγε σε μια φιλανθρωπική μουσική βραδιά στον καθεδρικό ναό του Σάλσμπερι.

Μάλιστα, πέρασε μια μικρή περιπέτεια για να φτάσει μέχρι εκεί αφού το ελικόπτερο έμεινε καθηλωμένο στο έδαφος και έτσι αναγκάστηκε να ταξιδέψει για πέντε ώρες με το αυτοκίνητο. Κατά την άφιξή της είχε διάλογο με έναν άνδρα στον οποίο απάντησε για την πορεία της υγείας του Καρόλου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μπεν Άμποτ, έναν παραϊατρικό εντατικής θεραπείας στο Wiltshire Air Ambulance. Εκείνος της είπε: «Ελπίζω η Αυτού Μεγαλειότητα να είναι καλά, κυρία μου, είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι που ακούσαμε τα νέα».

Από την πλευρά της η Καμίλα του απάντησε: «Τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά τηρουμένων των αναλογιών. Είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει το κοινό από παντού. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό».

Ενθαρρυντικά μηνύματα και από τον βασιλικό περίγυρο

Την ίδια ώρα ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται και από ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας. Όλοι τους τονίζουν ότι ο Βασιλιάς Κάρολος έχει αρχίσει τη θεραπεία του και σύντομα αναμένεται να πραγματοποιήσει και τις πρώτες του συναντήσεις.

Συγκεκριμένα, σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να συναντηθεί με τον Ρίσι Σούνακ τις επόμενες δύο εβδομάδες. Πρόκειται για μία συνάντηση που οι δύο άνδρες έκαναν κάθε εβδομάδα ωστόσο τώρα λόγω της κατάσταση είχε αναβληθεί.