Ο 78χρονος παππούς από την υπόθεση στο Κερατσίνι, ο οποίος φέρεται να βίαζε τη 14χρονη εγγονή του έχει κριθεί προφυλακιστέος. Ο άνδρας κρατείται στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Τρίπολης, ενώ η ελληνική παρακολουθεί τις εξελίξεις «μουδιασμένη». Από τις πληροφορίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται, ότι η ανήλικη ξεκίνησε να κακοποιείται από τα 9 έτη της.

Παράλληλα, η κόρη του και μητέρα της ανήλικης αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει για την υπόθεση σε εκπομπή του Star.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα εξήγησε, ότι άκουγε στην τηλεόραση για παρόμοιες υποθέσεις, αλλά ποτέ δεν περίμενε «να γίνει σε εμάς».

Η δημόσια εξομολόγηση της μητέρας του θύματος και κόρης του θύτη

«Δεν το άφηνα το παιδί. Ποτέ δεν το είχα αφήσει μόνο του. Τύχαινε Σαββατοκύριακο να πάω μία βόλτα στους δικούς μου. Το άφηνα με τον παππού. Επειδή δεν ήθελε να καπνίζουμε μπροστά του, πηγαίναμε στο δωμάτιο και πίναμε τον καφέ μας και κάπνιζα. Ούτε καν φοβήθηκε αν θα έβγαινα από το δωμάτιο και έβλεπα κάτι και υποψιαστώ. Το πρόσεχα πάρα πολύ το παιδί μου και να γίνει αυτό; Όχι, δεν το δέχομαι», εξομολογήθηκε η μητέρα της 14χρονης.

«Το 2022 είχα πάρει καλοκαιρινή άδεια και κατεβάσαμε με τον σύζυγο στο χωριό το παιδί. Όταν την πήρα τηλέφωνο και της είπα πως θα έρθει και ο παππούς και θα κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο, γιατί δεν υπήρχαν αλλού κρεβάτια, το κορίτσι μου είπε «όχι, γιατί μιλάω στο κινητό με τις φίλες μου». Το δεύτερο βράδυ που ήταν ο παππούς εκεί, βγήκε έξω και πήγε σε μια φίλη της. Την είδε να κλαίει και της το είπε. Και της είπε είναι σοβαρό πρέπει να ειδοποιήσουμε τα ξαδέρφια σου», εξιστόρησε για την αποκάλυψη της υπόθεσης η γυναίκα.

Επιπλέον, η μητέρα της ανήλικης δε δίστασε να μεταφέρει και την ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρέθηκε. «Άνοιξε η γη και με κατάπιε. Δεν ήξερα πώς να του φερθώ του παιδιού μου. Το έβλεπα κι έκλαιγε κι έτρεμε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ντρεπόμουν να το πάρω αγκαλιά. Δεν ήξερα πώς να του φερθώ. Της είπα «μη στεναχωριέσαι. Ό,τι είναι να περάσουμε θα το περάσουμε οι τρεις μας»», είπε.

«Όταν το έμαθα τον πήρα τηλέφωνο και τον απείλησα. Αντί να μου πει «ελάτε να μιλήσουμε», εξαφανίστηκε. Έφυγε. Ούτε τηλέφωνο να με πάρει ξανά. Μου έδειξε την ενοχή του. Τα αδέλφια μου δεν το πιστεύουν. Κανένα από τα τέσσερα αδέλφια μου δεν με πήρε ένα τηλέφωνο. Ήρθαν μόνο την πρώτη φορά για να μάθουν», καταγγέλλει για όσα ακολούθησαν μετά την αποκάλυψη.

Η μητέρα της 14χρονης από το Κερατσίνι ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο, αν ο 78χρονος υπήρξε κακοποιητικός και απέναντι στη μητέρα της, αλλά εκείνη δε θέλησε να απαντήσει.

«Ό,τι είναι, θα το πληρώσει κι ας είμαι το παιδί του», κατέληξε η γυναίκα.