Πολύ σοβαρό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό εν όψει ενός εκ των κρισιμότερων αγώνων της χρονιάς.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, αν και την περασμένη Πέμπτη (1/2) μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τελικώς προτιμήθηκε από τον Φατίχ Τερίμ να μην αγωνιστεί τελικά στο Κυριακάτικο ντέρμπι (4/2, 21:00) της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του ο Έλληνας φορ και γι’ αυτό ο Τούρκος τεχνικός προτιμάει να μην ρισκάρει να πάθει νέα υποτροπή ο αρχισκόρερ του και να χάσει και τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τους Σπόραρ και Βέρμπιτς, η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή το μεσημέρι, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Τερίμ, ο οποίος δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι.

Με περιγραφή τελικά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ανατροπή δεδομένων όσον αφορά το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (4/2, 21:00) που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, καθώς τελικά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα γίνει κανονικά με περιγραφή.

Η ΠΟΕΣΥ ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/2) πως επρόκειτο να γίνει απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων της COSMOTE TV, όμως μετά την προφορική δέσμευση της διοίκησης του Μέσου για άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με θέμα τη νέα σύμβαση εργασίας των δημοσιογράφων του καναλιού, η απεργία οδηγήθηκε σε αναστολή.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από το ντέρμπι «αιωνίων» από την πλατφόρμα της Cosmote TV θα μεταδοθούν και οι αναμετρήσεις ΟΦΗ – Κηφισιά (16:00) και ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (17:30) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.