Στα ημιτελικά του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα και με γκολ του Μλαντένοβιτς στο 90+5 επικράτησαν 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και πήραν την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ στο 36′ με τον Ρούμπεν Πέρεθ να σκοράρει για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα, αλλά μέχρι να έρθει το 0-1 που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς, η ομάδα του Τερίμ εμφάνιζε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, αλλά και στο build up από πίσω.

Ο Ατρόμητος του έβαζε δύσκολα και δεν άφηνε να γίνει απειλητικός, αλλά μετά το γκολ το παιχνίδι άλλαξε, οι «πράσινοι» είχαν την ορμή να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και θα μπορούσαν να το κάνουν στην εξ επαφής κεφαλιά του Ακαϊντιν, μετά από κόρνερ, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Ακόμα κι έτσι, όμως, ο Παναθηναϊκός είχε πετύχει τον πρώτο στόχο του που ήταν να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο την ήττα στη Λεωφόρο και να τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στο δεύτερο.

Του έδωσε την πρόκριση ο Μλαντένοβιτς

Στα πρώτα λεπτά μπήκε με την ίδια ορμή και απείλησε με τη μεγάλη ευκαιρία του Τάσου Μπακασέτα, πλησίασε το 0-2 με τον Τσέριν και είδε τον Γερεμέγεφ να σκοράρει με άψογο πλασέ, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ μετά τον έλεγχο του VAR.

Ο Ατρόμητος έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κρατούν την μπάλα περισσότερη ώρα και να βγάζουν πιο εύκολα επιθέσεις προς την εστία του Τσιντώντα.

Σιγά-σιγά, όμως, η ένταση έπεσε και ο Παναθηναϊκός έχασε την ορμή του με αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου οι δύο ομάδες να φαίνεται πως σκέφτονταν περισσότερο την παράταση. Λίγο πριν το φινάλε ο Φατίχ Τερίμ έκανε την πρώτη του κίνηση από το πάγκο βάζοντας τον Τζούρισιτς στη θέση του Γερεμέγεφ.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα του τριφυλλιού βρήκε το… buzzer beater με τρομερό γκολ του Μλαντένοβιτς. Συγκεκριμένα, ο Μπερνάρ έκανε εκπληκτική μπαλιά προς τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς ο οποίος πήρε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ξαφνιάζοντας τον γκολκίπερ του Ατρόμητου πάνω στην έξοδο.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (86′ Πομόνης), Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Έντερ (86′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε (90′ Φριντγιόνσον), Βρακάς (67′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μπακασέτας (98′ Βιλένα), Παλάσιος (96′ Γεντβάι), Γερεμέγεφ (90′ Τζούριτσιτς)