Το νεαρό κορίτσι εργαζόταν ως baby sitter, όταν ο εργοδότης της και πατέρας των παιδιών που φρόντιζε αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και περιγράφει στην κάμερα του LIVE NEWS τα όσα έζησε.

Η 23χρονη κοπέλα πρόσεχε τα δύο παιδάκια της οικογένειας, ηλικίας 4 και 7 ετών, επί δύο χρόνια. Όπως είναι φυσικό, ένιωθε μέλος αυτής της οικογένειας καθώς περνούσε αρκετές ώρες στο σπίτι τους. Δεν είχε, όμως, αντιληφθεί τις αρρωστημένες ορέξεις του 45χρονου πατέρα.

Τη μέρα του συμβάντος, η νεαρή babysitter πήρε τα παιδιά από το σχολείο, όπως συνήθιζε, και γύρισαν σπίτι όπου τους περίμενε ο πατέρας.

«Κάποια στιγμή, δε ξέρω πως τον ήρθε, με ρωτούσε για τα παιδιά, πώς ήταν με το σχολείο. Μετά, κάποια στιγμή, με πιάνει και με βάζει στον καναπέ».

Η απόπειρα

Ήταν η κίνηση που άρχισε να την βάζει σε υποψίες. Ο 45χρονος προσπάθησε να έρθει πιο κοντά της, με την πρόφαση να μάθει την πρόοδο των ανήλικων παιδιών του. Όμως δεν έμεινε εκεί.

«Ε, μου λέει επειδή είσαι και αθλήτρια, εδώ πάνω στον ώμο είμαι λίγο πιασμένος. Να τον πατήσω λίγο πάνω στον ώμο, ζήτησε. Εντάξει, του λέω. Το έκανα και μετά του λέω «φεύγω». Με πιάνει από τους ώμους, με βάζει στον καναπέ και μου κατέβασε τα εσώρουχα».

Ο χρόνος πάγωσε για την 23χρονη babysitter. Μέσα στο παιδικό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά με τη δασκάλα, που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα, και εκείνη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από τον 45χρονο πατέρα.

«Έκανε την πράξη να βάλει χέρι. Δεν πρόλαβε πολύ γιατί τον έσπρωξα, έβαλα παπούτσια κι έφυγα. Αλλά μετά με ακολουθούσε στις σκάλες για να με ζητήσει συγνώμη».

Η νεαρή κοπέλα το έβαλε στα πόδια τρομοκρατημένη. «Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Εννοείται ότι σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα να είμαι στη δουλειά και να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά πήγα στην αστυνομία κι έκανα την μήνυση κατευθείαν».

Η καταγγελία

Η 23χρονη babysitter κατήγγειλε τον 45χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αυτό που ζητάει είναι η παραδειγματική τιμωρία του.

Καταγγέλλουσα: Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δε σεβάστηκε. Θυμό νιώθω μέσα μου, προς το παρόν».

Δημοσιογράφος: Τι σκέφτεσαι; Τι θέλεις να γίνει;

Καταγγέλλουσα: Να δικαστεί, να πάρει την ποινή που πρέπει.

Σήμερα η νεαρή προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και συμβουλεύει γυναίκες που έχουν ζήσει αντίστοιχο περιστατικό να μην φοβηθούν να μιλήσουν.