Μετά την εκπληκτική ερμηνεία της Μαρίας Φαραντούρη, η οποία «ντύνει» το soundtrack της δραματικής σειράς του MEGA “Famagusta”, μια ακόμα υπέροχη φωνή έρχεται να προστεθεί και να δώσει τη δική της χροιά στις στιγμές των πρωταγωνιστών.

Το νέο τραγούδι του “Famagusta”, σε σύνθεση του Χρίστου Στυλιανού και στίχους της Ελένης Ζιώγα, υπογράφει με τη φωνή του ο Κώστας Τουρνάς

Ο Κώστας Τουρνάς ερμηνεύει το «Κινδυνεύω», το νέο ερωτικό τραγούδι με αέρα ’70, που ακούσαμε στο δεύτερο επεισόδιο του “Famagusta”.

«Το “Κινδυνεύω” είναι ένα ερωτικό σύγχρονο τραγούδι που γράψαμε με την πρόθεση να υποστηρίξει μουσικά τη σκηνή αναδρομής στη δεκαετία του 1970.

Σκοπός μας να ενώσουμε τον ήχο και τον στίχο του σήμερα με τη νοσταλγία της εποχής που διαδραματίζεται η συγκεκριμένη σκηνή προτείναμε στον σπουδαίο τραγουδοποιό και τραγουδιστή Κώστα Τουρνά να ερμηνεύσει το νέο αυτό τραγούδι, ο οποίος και αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση», ανέφεραν στο ΒΗΜΑ οι δημιουργοί

Ο Ανδρέας (Γιάννης Μπέζος) και η Χριστίνα (Κοραλία Καράντη) βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο, όταν από το ραδιόφωνο ακούγεται μια πολύ γνώριμη σε αυτούς μελωδία.

«Δυνάμωσέ το, είναι το τραγούδι μας», λέει η Χριστίνα με το «Κινδυνεύω» να μας οδηγεί σε μια γλυκιά αναδρομή στην ευτυχισμένη ζωή τους, προ της τουρκικής εισβολής στην Αμμόχωστο. 

Η ιδιαίτερη φωνή και η χαρακτηριστική ερμηνεία του Κώστα Τουρνά έρχονται να ταιριάξουν μοναδικά με την προσωπική ιστορία των πρωταγωνιστών.

«Στον έρωτά σου έχω χαθεί. Και κινδυνεύω. (…) Σ’ άγριο ποταμό να ριχτώ διαλέγω. Το διακινδυνεύω». Ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί, σε μια σειρά που έχει μπει από την πρώτη στιγμή στις καρδιές των τηλεθεατών. Κι έπεται συνέχεια.