Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 43χρονος στον Πειραιά, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 43χρονος κατάφερε να αποκτήσει επαφή με την ανήλικη, η οποία όμως ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα της για όλα τα άσεμνα μηνύματα που είχε δεχτεί. Τότε εκείνος κανόνισε συνάντηση με τον άνδρα στο σπίτι του σε περιοχή του Πειραιά, αφού πρώτα ενημέρωσε τις Αρχές και τελικά έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.

Κατασχέθηκε ένα σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και ένα usb με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

«Τι ανωμαλία, τι διαστροφή…»

Μιλώντας στο Live News η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου αναφέρθηκε στους λόγους που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο, ενώ τόνισε πως δεν είχε δει κάτι στην συμπεριφορά του που να φανέρωνε τη διαστροφή του.

«Εγώ έχω χάσει κάθε επαφή μαζί του εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν είχα δει το παραμικρό. Εγώ χώρισα μαζί του πολύ γρήγορα μετά τον γάμο γιατί δεν ταιριάζαμε. Τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν σε ένα καράβι, δύο καλοκαίρια» είπε.

«Είναι άρρωστο αυτό και το άρρωστο δεν το επιλέγεις. Αυτός δεν ξέρω τι ανωμαλία, τι διαστροφή είναι αυτή. Δεν είχα δει κάτι, δεν είχα δει, προς Θεού δεν θα πω ψέματα. Η μητέρα του ξέρει ότι κρατείται, δεν ξέρω αν ξέρει το λόγο που κρατείται. Η επικοινωνία με το παιδί εδώ και δύο μέρες, την παίρνει με απόκρυψη, φαντάζομαι από το κρατητήριο, από τη φυλακή, δεν ξέρω που είναι, δεν μπορώ να γνωρίζω και της λέει ότι ο μπαμπάς θα πάει ένα πιο μακρινό ταξίδι» κατέληξε.