Το «BHMAGAZINO» που κυκλοφορεί όπως πάντα μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, τους κορυφαίους νέους super stars του παγκοσμίου θεάματος.

Οι Charles Melton, Lil Nas Χ, Tate McRae, Renee Rapp, Rema, Barry Keoghan, Ayo Edebiri, Jeremy Allen White, είναι πολυτάλαντοι, χειρίζονται με επιδεξιότητα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν την δική τους αίσθηση του στυλ, δεν διστάζουν να προκαλέσουν τα χρηστά ήθη, δηλώνουν ανοιχτά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, είναι οι super stars που έχουν στρέψει όλα τα flash επάνω τους.

Είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και το ξέρουν. Το «BHMAGAZINO» παρουσιάζει τους πλέον πολυσυζητημένους από αυτούς, οι οποίοι φιλοξενούνται σε ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο-γράφημα.

Στο «BHMAGAZINO» μπορείτε να διαβάσετε ακόμα αποκλειστικές συνεντεύξεις, θέματα για την τέχνη, τη μουσική, την επιστήμη, την τεχνολογία, τα βιβλία, το περιβάλλον και να ταξιδέψετε στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα, την Αυστρία και τον Καναδά. Γιατί η ιδανικότερη εποχή για να επιδοθείτε στο αγαπημένο σας σπορ και να απολαύσετε το χιόνι, είναι τώρα!