Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί όπως πάντα μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του ένα εντυπωσιακό γράφημα με τα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης που απασχολούν την διεθνή δημοσιότητα, όχι με τον «καλύτερο» τρόπο. Βασιλείς, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, πρώην μονάρχες που έχουν στρέψει τους φακούς της δημοσιότητας με έντονο τρόπο στα πρόσωπά τους. Απασχόλησαν στο παρελθόν, συνεχίζουν να απασχολούν και όπως δείχνουν τα πράγματα θα το κάνουν και στο μέλλον.

Ηθικά και οικονομικά σκάνδαλα, ερωτικές ατασθαλίες, καλά κρυμμένα μυστικά και η πρόσφατη παραίτηση από τον θρόνο της Δανίας της βασίλισσας Μαργαρίτας Β’ «κλυδωνίζουν» όσο ποτέ άλλοτε τον θεσμό της μοναρχίας.

Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ με όλα αυτά που συμβαίνουν πίσω από τους χρυσούς τοίχους των ανακτόρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Δανία, το Βέλγιο, την Νορβηγία κ.α.

Στο “BHMAGAZINO” μπορείτε ακόμα να διαβάσετε πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις που έχουν να κάνουν με την τέχνη, τις επιστήμες, την αρχιτεκτονική, το περιβάλλον, την τεχνολογία, τον αθλητισμό κ.α