Το είχε ξανακάνει, αλλά τότε νόμισα πως ήταν τυχαίο. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, επειδή δεν είναι κοινοβουλευτικός βρίσκει την πόρτα της Ολομέλειας ανοικτή (την αφήνουν ανοικτή επίτηδες λόγω Covid) και από εκεί παρακολουθεί τις συζητήσεις.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, την πρώτη φορά που το έκανε ήταν για να παρακολουθήσει την ομιλία του Πρωθυπουργού. Δεν έμεινε πολλή ώρα μπροστά στην πόρτα, αλλά άκουσε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας. Προτιμά την πόρτα όπου βρίσκονται τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως για να είναι κοντά στα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Χθες το ξανάκανε, γράφει η στήλη. Κοντοστάθηκε στον διάδρομο της Βουλής μπροστά από την ανοιχτή πόρτα για να παρακολουθήσει την ομιλία του Προέδρου της ΚΟ του κόμματός του Σωκράτη Φάμελλου. Σε στάση… προσοχής έμεινε έως ότου να τελειώσει η ομιλία. Θα μπορούσε κάλλιστα ως αρχηγός κόμματος να ήταν μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας, στη θέση των επισήμων ή να παρακολουθήσει την ομιλία από το γραφείο του σε κλειστό κύκλωμα, αλλά δεν το έκανε, προτίμησε τον διάδρομο, με τους φρουρούς του Κοινοβουλίου να τον παρακολουθούν και αυτοί έκπληκτοι.