Άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί (20/01) στη Χαλκίδα όπου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μία γυναίκα φέρεται να δολοφόνησε έναν άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές έξω από Γυμνάσιο της περιοχής.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 8:00, σε κεντρική οδό της πόλης, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η 39χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον 43χρονο άνδρα και του κατάφερε τέσσερις μαχαιριές.

Τον μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια της συζύγου

Η δολοφονία έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του θύματος, η οποία βρίσκονταν στο μπαλκόνι του σπιτιούς τους όταν είδε τη δολοφονόνο να πλησιάζει και να μαχαιρώνει τον άντρα της. Οι φωνές της κινητοποίησαν τους περαστικούς που ακινητοποίησαν τη δράστη με αποτέλεσμα τη σύλληψή της από τις αστυνομικές Αρχές.

Η αυτουργός της δολοφονίας είχε στήσει καρτέρι στον 44χρονο άντρα  και μόλις τον είδε να βγαίνει από το σπίτι του, τού επιτέθηκε με μαχαίρι.

Θύμα και δολοφόνος γνωρίζονταν καλά

Ο άτυχος άντρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα και η 39χρονη δράστης γνωρίζονταν καλά και πως εκείνη πριν μία εβδομάδα είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και  συνέλαβε τη δολοφόνο.  Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας και  συλλέγει στοιχεία και μαρτυρίες.