Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 31χρονου που αγνοείται στο Μεσολόγγι συνεχίζονται. Στον 50χρονο κρεοπώλη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, όμως οι Αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν να βρουν τον άτυχο Μπάμπη.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο MEGA έβαλε στο τραπέζι ένα σενάριο που προκαλεί φρίκη. «Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης.

Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.

Η αστυνομία ψάχνει για τους συνεργάτες του κρεοπώλη στο Μεσολόγγι

Από την αρχή των ερευνών ο κρεοπώλης ήταν στο επίκεντρο των Αρχών, αφού επρόκειτο για τον τελευταίο άνθρωπο που είχε δει τον Μπάμπη. Κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και έτσι φτάσαμε στην ποινική δίωξη.

Η αστυνομία όμως, δεν σταματά εδώ αφού ερευνά το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός του 50χρονου. Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι δύσκολο να τα έχει κάνει όλα μόνος τους για αυτό το λόγο έχουν επικεντρωθεί στο στενό περιβάλλον του.

Την Πέμπτη είχαμε την προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι είναι από το φιλικό του περιβάλλον και φέρεται να έχουν μιλήσει με τον 50χρονο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.