Μόλις, λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών, ο κατάδικος και έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης, παραιτήθηκε από το αξίωμά του. Παράλληλα, κοινοποίησε και την παύση του από αυτό, λόγω της καταδίκης του για εγκληματική ενέργεια.

Όπως αναφέρει και ο Βηματοδότης, στο περιβάλλον των οπαδών του Ηλία Κασιδιάρη επικρατεί εμφύλιος για τις θέσεις της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Πλέον, τη θέση του διαφαίνεται, πως θα αναλάβει ο τρίτος σε σταυρούς στον συνδυασμό, Δημήτρης Αδαμόπουλος. Τις ακροδεξιές ιδέες της παράταξης θα εκπροσωπούν από κοινού με τη Δέσποινα Γιάννα, που είναι ήδη εκλεγμένη.

Ωστόσο, υπάρχουνε πληροφορίες, που θέλουν να ακολουθεί και άλλη παραίτηση μετά από αυτή του Ηλία Κασιδιάρη, με σκοπό να αναλάβει τη θέση αυτή κάποιος απόστρατος αξιωματικός, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Δομοκού. Ο εν λόγω άνθρωπος, βέβαια στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου είχε βρεθεί πίσω σε σταυρούς.

Το προαναφερθέν στοιχείο είναι ακόμα μία απόδειξη, πως η ακροδεξιά, όχι μόνο δε σέβεται τη λαϊκή ετυμηγορία, αλλά ούτε και την επιλογή των ίδιων των οπαδών του. Οι οπαδοί του ναζιστικού μορφώματος «Χρυσή Αυγή», αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη ξεχωριστά, και των όποιων παραλλαγών του, είναι σε διαρκή μείωση.