Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το δράμα που ζούσαν ο 4χρονος που νοσηλεύεται στην εντατική και τα αδέρφια του από τον πατριό τους στα Μέγαρα. Ο βιολογικός πατέρας και ο θείος των παιδιών μίλησαν στον ANT1 και αναφέρθηκαν στα όσα έμαθαν από τη μητέρα των παιδιών.

Αρχικά, ο βιολογικός πατέρας του αποκάλυψε ότι δεν ήξερε τίποτα λέγοντας: «Αν το μάθαινα θα πήγαινα και θα τα έπαιρνα. Ούτε ήξερα που ήταν». Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο θείος των παιδιών ο οποίος αρχικά δήλωσε: «Πήγα να πάρω τα ανίψια μου και ο δράστης μου έριξε δύο φορές με την καραμπίνα στον αέρα. Μιλούσα με την μητέρα των παιδιών και μου είπε ότι κακοποιούνται. Το ένα παιδί βρίσκεται στην εντατική, το άλλο έχει σπασμένο χέρι και τα άλλα δύο έχουν σπασμένα κεφάλια και είναι στο Παίδων. 

Εγώ έμαθα πριν από μία εβδομάδα τι συνέβαινε. Πήγα στα Μέγαρα, στον καταυλισμό, για να πάρω τα παιδιά μαζί με τη γυναίκα μου και εκείνος έριξε στον αέρα και μου είπε αν πως σε περίπτωση που δε φύγω θα με σκοτώσει».

Σε ερώτηση για τους λόγους που δεν πήγε αμέσως στην αστυνομία είπε: «Όχι δεν πήγα στην αστυνομία για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στα παιδιά. Η μητέρα τους μου είπε να μην πάω γιατί φοβόταν ότι θα σκότωνε κάποιο παιδί. Της είπα να πάμε στην αστυνομία και στον εισαγγελέα»

Έπειτα μιλώντας για το τι του είπε η μητέρα ότι συνέβη στα Μέγαρα αποκάλυψε: «Όταν έμαθα ότι χτύπησαν τα παιδιά πήγα στο νοσοκομείο. Η μητέρα είχε πάει στο φούρνο να πάρει ψωμί για τα παιδιά. Ώσπου να πάει εκεί και να γυρίσει τα παιδιά τα είχε κάνει τόπι στο ξύλο και τα τέσσερα. Χτες που ήμουν στο Παίδων η μητέρα τους μου είπε ότι κάθε μέρα χτυπούσε τα παιδιά»

Είχε ρίξει βραστό νερό στον 4χρονο, έδειρε την μητέρα

Ο θείος του τετράχρονου αποκάλυψε στη συνέχεια ότι πριν από ένα μήνα είχε νοσηλευτεί ξανά αφού ο πατριός του τού είχε πετάξει βραστό νερό: «Πριν από ένα μήνα απ’ ότι μου είπε η μητέρα του, είχε κάψει τον τετράχρονο με βραστό νερό. Είχε νοσηλευτεί και τότε στο νοσοκομείο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Χτες τα έμαθα όλα. Μου τα είπε στο νοσοκομείο»

Οι αποκαλύψεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί αφού όπως είπε ο πατριός των παιδιών έχει ξυλοκοπήσει και τη σύντροφό του: «Ξυλοκόπησε και την ίδια μόλις είδε τα παιδιά. Εκείνη τον ρώτησε τι έπαθαν τα παιδιά και αυτός της είπε ότι δεν έγινε κάτι και ότι το παιδί λιποθύμησε».