To νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Δημήτρη Χούπη υποδέχθηκε στο Πεντάγωνο -Στρατόπεδο Παπάγου- ο απερχόμενος, και επίτιμος πλέον αρχηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Αθανάτων του Έθνους από τον απερχόμενο Αρχηγό και ακολούθησε ενημέρωση του νέου Αρχηγού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η χώρα άλλαξε στρατιωτική ηγεσία, με τον Αντιστράτηγο, Δημήτρη Χούπη να αναλαμβάνει νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Στον απερχόμενο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, απονεμήθηκε ο επί τιμή τίτλος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στους απερχόμενους Αρχηγούς του ΓΕΑ, του ΓΕΣ και του ΓΕΝ, Αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση, απονέμεται ο επί τιμή τίτλος του Αρχηγού ΓΕΑ, Αρχηγού ΓΕΣ και Αρχηγού ΓΕΝ αντίστοιχα.

Μητσοτάκης: Στρατηγέ, σε ευχαριστούμε

Το έργο και την προσφορά του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, εξήρε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Πρωθυπουργός. «Στρατηγέ, σε ευχαριστούμε» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.