Το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι συνεχίζεται. Η Αστυνομία έχει επικεντρώσει τις έρευνές τις στον κρεοπώλη ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο πριν χαθούν τα ίχνη του.

Είναι αυτός που πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του τον νεαρό και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι αντιφάσεις και τα δεδομένα από τις κάμερες ασφαλείας

Την ίδια ώρα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις σχετικά με τα σημεία που κινήθηκε. Οι Αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και εκεί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που είχε πει στην κατάθεσή του.

Όπως αποκάλυψε στο MEGΑ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, διαψεύδεται ο ισχυρισμός του 51χρονου ότι αφού άφησε τον 31χρονο φίλο του στη συνέχεια έκανε αναστροφή και γύρισε στον οικισμό του Αγίου Θωμά. Συγκεκριμένα, υπάρχουν καταγραφές από κάμερες ασφαλείας μέσα από την πόλη του Μεσολογγίου που δείχνουν το όχημα του κρεοπώλη.

Αναμένονται τα στοιχεία από το κινητό του

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές περιμένουν και τα αποτελέσματα του ελέγχου από το κινητό που είχε μαζί του ο κρεοπώλης. Η συσκευή που κρατούσε κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα.

Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 50χρονου να δείξει τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του, αλλά και τις συνομιλίες που είχαν.