Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης και δολοφονίας της 41χρονης εγκύου και μητέρας ενός παιδιού, η οποία αγνοούταν από τη Πρωτοχρονιά και το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε απόμερο σημείο στη Χαλκιδική χθες Δευτέρα (8/1).

Ως ύποπτοι για την ανατριχιαστική υπόθεση ανακρίνονται από τις Αρχές ο 39χρονος σύντροφός της και ένας φίλος του με τον δεύτερο να φέρεται πως ομολόγησε ότι  η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 39χρονο και μαζί μετέφεραν και τοποθέτησαν το πτώμα σε ένα μπαούλο. Το πτώμα της 41χρονης εγκύου βρέθηκε μεταξύ Τρίγλια και Γαλάτιστας μετά από υπόδειξη του φίλου του συντρόφου της στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 39χρονος σύντροφός της γυναίκας εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση. Σημειώνεται ότι είναι εκείνος που αρχικά ενημέρωσε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου ενώ οι συγγενείς της την αναζητούσαν από την προηγούμενη κιόλας ημέρα.

Προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου φέρεται να προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Επίσης, μετά την αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατήγγειλε ότι αυτό παραβιάστηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα, που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο σύντροφος της εγκύου έχει επίσης καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, περίπου τρία χρόνια πριν πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, ενώ το κινητό του είχε μπει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της εγκύου στο μικροσκόπιο των Αρχών.