Άφαντη είναι εδώ και 7 μέρες η 41χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη, με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ο σύντροφος της 41χρονης είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε επιτεθεί σε σύντροφό του και σε ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το μήνυμα που έστειλε η 41χρονη στον σύντροφό της, λίγο πριν εξαφανιστεί (το δεύτερο μήνυμα είχε σταλεί στη μητέρα της). «Θέλω να σου πω κάτι, σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά, μην μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ, σ’ αγαπάω» έγραφε.

«Με κατηγορούν στα social για δολοφόνο»

Ο σύντροφος της 41χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε πού είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια. Να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά χωρίς λόγο και στραφούμε σε αυτούς. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση σαν εξαφάνιση, από κοντά και το Ανθρωποκτονιών. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης.

«Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», πρόσθεσε. Είπε ότι με την οικογένειά της η σχέση τους είναι τυπική.

Λίγο πριν η μητέρα του Άκη τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί της έχει κάνει κάτι κακό. «Ήθελα να βρεθεί αυτή η μάνα, είναι μητέρα ενός παιδιού και έγκυος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το παιδί μου ήταν ευτυχισμένο μαζί της, μου έλεγε ότι πέρναγε πάρα πολύ καλά. Δεν μπορώ να πιστέψω στη ζωή μου ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Θα το υποστηρίζω μέχρι να πεθάνω. Εύχομαι να βρεθεί η αλήθεια και να είναι καλά η κοπέλα» είπε η μητέρα του συντρόφου της 41χρονης στο Star.