Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι συνεχίζονται για τρίτη ημέρα με την αστυνομία να αναμένει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών, ωστόσο ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.

Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του, θα περάσει την πόρτα του ανακριτή

Ο 50χρονος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στους αστυνομικούς επανέλαβε όσα είπε αρχικά. Δηλαδή, ότι αυτός που πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του τον νεαρό. Στη συνέχεια τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.
Ο 50χρονος κρατείται σύμφωνα με τον δικηγόρο του για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ θα περάσει την πόρτα του ανακριτή. Επίσης το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 50χρονου να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του. Και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες της αστυνομίας.

Του είχε δανείσει λεφτά

Από την πλευρά του ο θείος του Μπάμπη αποκάλυψε ότι ο 31χρονος ανιψιός του «είχε δανείσει» στον 50χρονο «εδώ και έναν χρόνο γύρω στα 17.000-20.000 ευρώ. Τα χρειάστηκε και τα έδωσε, ήταν πολύ φίλοι».

Στο ερώτημα αν ο 31χρονος είχε πει στον ίδιο αν του ζητούσε τα λεφτά, ο θείος του απάντησε ότι «στη μάνα του και σε φίλο του που το έχει καταθέσει. Δε μιλάνε, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Δε μου έχει ξανατύχει, ούτε θέλω να μου ξανατύχει, αλλά και η μάνα του και εγώ δεν παίρνουμε μια απάντηση από κάπου» ανέφερε.