Εδώ και τρεις μέρες έχει εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι ο 31χρονος Μπάμπης, με Αστυνομία και εθελοντές να τον αναζητούν, κυρίως στο σημείο που είναι μια κεραία όπου έδωσε τελευταία φορά στίγμα το κινητό του, κοντά στα παλαιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου.

Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» έχει προσαχθεί ένας 50χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να μετέφερε από κάποιο σημείο σε μία αγροτική περιοχή, λίγο έξω από το Μεσολόγγι, τον νεαρό άνδρα.

Την ίδια στιγμή, με νέα ανάρτησή της, η οικογένεια παρακαλεί φίλους και γνωστούς να πάνε σε συγκεκριμένα σημεία να ψάξουν για τον Μπάμπη και να βοηθήσουν τις ομάδες διάσωσης ώστε να βρεθεί σώος και να τελειώσει το μαρτύριο της οικογένειας.

Από την πλευρά του ο θείος του Μπάμπη αποκάλυψε ότι ο 31χρονος ανιψιός του «είχε δανείσει» στον 50χρονο «εδώ και έναν χρόνο γύρω στα 17.000-20.000 ευρώ. Τα χρειάστηκε και τα έδωσε, ήταν πολύ φίλοι».

Στο ερώτημα αν ο 31χρονος είχε πει στον ίδιο αν του ζητούσε τα λεφτά, ο θείος του απάντησε ότι «στη μάνα του και σε φίλο του που το έχει καταθέσει. Δε μιλάνε, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Δε μου έχει ξανατύχει, ούτε θέλω να μου ξανατύχει, αλλά και η μάνα του και εγώ δεν παίρνουμε μια απάντηση από κάπου» ανέφερε.