Την ιδιαίτερη φιλική σχέση που έχουν αναπτύξει την τελευταία δεκαετία με τον Άδωνι Γεωργιάδη ανέδειξε στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Υγείας ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Μεταξύ μας αναπτύχθηκε φιλία μέσα από τους αγώνες που δώσαμε ενάντια στις δυνάμεις του λαϊκισμού, την εποχή των κυβερνήσεων της κρίσης, έχουμε κάρμα όπως λέει και ο Άδωνις», ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως επισημαίνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι επανέρχεται στο υπουργείο μετά από 10 χρόνια σε μια περίοδο δύσκολη με περικοπές και δυσάρεστες μεταρρυθμίσεις. «Διετέλεσα τότε ένα χρόνο υπουργός και νόμιζα ότι είχα μείνει πέντε», είπε. Υπενθύμισε μάλιστα ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν ο πρώτος πολιτικός του προϊστάμενος ως υπουργός Ναυτιλίας στη διακυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου όταν εκείνος είχε οριστεί υφυπουργός.

Ποιος ήταν εκείνος, από τους παρευρισκόμενους στην τελετή παράδοσης – παραλαβής μεταξύ του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, ο οποίος εισέπραξε το πιο θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, όταν ο νέος υπουργός Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε αναφορά στο όνομά του; Μας θέτει το ερώτημα ο ΒΗΜΑτοδότης και το απαντά:

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεράσιμος Σιάσος, τον οποίο χειροκρότησε επίσης με θέρμη ο τέως υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Παλιός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη ο Γεράσιμος Σιάσος στο υπουργείο Υγείας, στενή θεσμική συνεργασία του τελευταίου με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Θερμό χειροκρότημα εισέπραξε και η Ευγενία Μανωλίδου όταν ο σύζυγός της αναφέρθηκε σε αυτήν.