Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Τουρκία τη δεύτερη μέρα του 2024. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Μαλάτια-Καϊσέρι όταν επιβατικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 4 άνθρωποι.

Όπως μετέδωσε η Hurriyet το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06:30 στον αυτοκινητόδρομο D300 στη συνοικία Develi της περιοχής Akcadag. Το επιβατικό λεωφορείο, το οποίο ταξίδευε από το Καϊσέρι προς τη Μαλάτια ανατράπηκε αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τιμονιού λόγω παγετού. Το λεωφορείο χτυπήθηκε από φορτηγό που ερχόταν από πίσω. Στο δυστύχημα τραυματίστηκαν ο οδηγός του λεωφορείου και 36 άτομα, εκ των οποίων το 1 σοβαρά, ενώ 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

«4 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους και 36 άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα επιβατικό λεωφορείο και ένα φορτηγό στην τοποθεσία Develi της περιοχής Malatya Akcadag. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας» είπε ο περιφερειάρχης Dogansehir Mehmet Kılıç στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο CNN Turk δείχνει ασθενοφόρα που μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της πόλης.